Nederlands | Français | English | Login

Nieuws

Het UWV selecteert IT-Staffing als voorkeursleverancier voor externe inhuur van IT functies.

woensdag 22 maart 2017 17:32:19

Het UWV heeft in een recente aanbesteding IT-Staffing geselecteerd als één van de voorkeursleveranciers voor de inhuur van IT functies. Uitvoeringsinstituut werknemersverzekeringen (UWV) is een zelfstandig bestuursorgaan (ZBO), dat in opdracht van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) onder meer de wetten voor werknemersverzekeringen uitvoert. De mantelovereenkomst heeft een looptijd van maximaal 4 jaar en kent een geprognotiseerde volume van ca. 20 miljoen euro op jaarbasis.

Gratis Seminar Starten als Zelfstandig Professional op 29 maart

dinsdag 14 maart 2017 11:55:41

Op woensdag 29 maart organiseert IT-Staffing wederom een avond die is gericht op IT’ers die net zijn gestart of gaan starten als Zelfstandig Professional en graag leren van de praktijk. Voor deze avond hebben we de freelancer Robby Coelho uitgenodigd die na een aantal jaren ZP-bestaan voor zichzelf de balans opmaakt in een pakkende presentatie.

Dé databank van IT-professionals in de Benelux

Zoekt uw bedrijf een gespecialiseerde IT-professional? Bent u een IT-freelancer die klaar is voor een nieuwe uitdaging? Dan bent u bij IT-Staffing aan het goede adres.

Ons bedrijf brengt al meer dan 20 jaar toonaangevende bedrijven en bekwame IT’ers samen. Door de jaren bouwden we een uitgebreide databank op met diverse IT-profielen, die onmiddellijk inzetbaar zijn. Wist u dat wij ons onderscheiden door onze snelle, flexibele en persoonlijke aanpak? Zowel opdrachtgevers als IT-specialisten weten dat te appreciëren.

 
 

Copyright © 2010 IT-Staffing B.V. Alle rechten voorbehouden

Disclaimer | Privacy Policy | Created by DigitalMonkey | Powered by BIT